Ny edderkoppgraver kommer snart

Ny edderkoppgraver kommer snart

Vi har bestilt en ny edderkoppgraver fra Euromach i Montichiari (BS) og et boretårn fra Marini Quarris Group i Villadossola (VB) designet for å bli installert på maskinen som tilbehør. Impresa Duci har allerede to gravemaskiner av denne typen i sin flåte, vellykket brukt i det siste for gjennomføring av utgravninger i svært problematiske sammenhenger preget av viktige bakker.

Innkjøpet ble nødvendig for og møte de strenge tekniske standarder innen seismikk sikkerhet som i økende grad gir, i utførelsen av arbeidene, også realisering av ankere, selvborende stag, mikropiler, etc.

Det er svært spesifikke maskiner laget i begrenset serie. Edderkoppgraveren vil bli satt sammen for og fornøye Impresa Duci sine behov. Basen består av tohjulsdriften R853, drevet av Kubota motor, med en driftsmasse på ni ton og en maksimal kapasitet på 3460 kg.

På denne maskinen vil det bli innstilt hydrauliske systemet som er nødvendig for drift av Marini skreddersydd drill, og en hydraulisk vinsj for forankring på veggen.

Boreenheten er en Marini-modell MR-A 120 utstyrt med en hydraulisk slede med aksjonsradius på to meter og justerbar skyte-/skyvekraftstyrke opp til maksimumsverdien på 2400 kg. Boret er kompatibelt med diameterstenger fra R32 til H64.

Når den blir levert, vil edderkopp-bore maskinen bli brukt til presserende arbeid i Tesero (TN) Italia. Spesielt vil edderkoppen bli brukt til bygging av nye beskyttelser mot skredfare på siden av fjellet.

Boret vil bli brukt nøyaktig for innsetting i bakken av forankringssystemene på polene som støtter lerkstativene.

I fremtiden vil maskinen brukes til andre spesielle prosjekter både i Italia og i utlandet.