OM OSS

Vårt firma og dets organisasjon

Dette er hva vi er

Finnut hvordan selskapet har utviklet seg gjennom årene.

Historien vår skrevet I stein


DUCI NORGE AS er søsterselskapet med base I Norge av IMPRESA DUCI s.r.l., et italiensk eid selskap stiftet I 1958. IMPRESA DUCI s.r.l er et høyt kvalifisert og sertifisert selskap for byggverk som generelt styrer sin forretningspolitikk med mål some r rettet mot og oppnå høye kvalitets standarder for tjenester og varer for og sikre kundetilfredshet.

Takket være det høye spesialiseringsnivået oppnåd I disse forskjellige sektorene åpnet vi et nytt bedriftens hovedkvarter I Norge I 2016 under navnet av DUCI NORGE AS. Den effektive organisasjonsstrukturen og den operative evnen til IMPRESA DUCI s.r.l. muliggjør DUCI
NORGE AS til og utføre komplekse vellykkede jobber ved og implementere spesifikke driftsprosedyrer til og sikre overholdelse av tilstrekkelige sikkerhetsforhold og leveringstid.

Vi arbeider med suksess innen industibygninger, infrastrukturer, hydrauliske arbeider, vannkraftverk og høyspent kraftlinjer. Vi opererer også I spesielle sektorer som arbeid I stor høyde, instillinger av skredvernl og snøskredvern.

Det høye nivået av profesjonalitet og kompetanse oppnådd sammen med bruk av spesifikt utstyr og enheter gjør det mulig for oss å utføre
spesielle inngrep selv i situasjoner med ekstreme vanskeligheter og alltid under sikkerhetsmessige forhold.

Sertifiseringer og sikkerhet

I 2018 DUCI NORGE A.S. oppnådde ACHILLES UTILITIES NCE QUALIFIED COMPANY og vil være til stede på AchillesLive i 2019: AchillesLive er den mest effektive møteplassen for leverandører og kjøpere i Power & Utilities-sektoren i Nord-Europa.

I 2020 har selskapet blitt en registrert leverandør i StartBANK, et felles leverandørregister for bygg- og anleggsbransjen hvor leverandører er evaluert på grunnlag av forhåndsbestemte og objektive kriterier. Dette er en viktig innsats i arbeidet med å gjøre det enklere for bransjens deltakere og sikre at kontrakter blir inngått med pålitelige selskaper og å danne et grunnlag for like konkurransevilkår i leverandørmarkedet.

Ring nå
Norsk bokmål

Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler fra vår side.   mer informasjon  

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi den beste nettopplevelsen som mulig. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet uten å endre cookie-innstillingene eller ved å klikke på "Godta" tillater du bruken av dem.

Nær