FIRMAET

Vi er utbyggere I Norge, vi bygger store ting

parallax background

Organisasjonsstruktur

Hver av DUCI NORGEs ansatte har spesifikke oppgaver og muligheten til å jobbe med forskjellige prosjekter, å utvikle og lære.

Den gjennomsnittlige årlige staben er omtrent 35 enheter; fagarbeidere, tekniske ledere, teknikere (landmåler, ingeniører, arkitekter) og administrasjon.

parallax background
VÅRE PROSJEKTER

DUCI NORGE AS er søsterselskapet med base I Norge av IMPRESA DUCI s.r.l., et italiensk eid selskap stiftet I 1958. IMPRESA DUCI s.r.l er et høyt kvalifisert og sertifisert selskap for byggverk som generelt styrer sin forretningspolitikk med mål some r rettet mot og oppnå høye kvalitets standarder for tjenester og varer for og sikre kundetilfredshet. Vi arbeider med suksess innen industibygninger, infrastrukturer, hydrauliske arbeider, vannkraftverk og høyspent kraftlinjer. Vi opererer også I spesielle sektorer som arbeid I stor høyde,, instillinger av skredvernl og snøskredvern.

parallax background
Ring nå
Norsk bokmål

Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler fra vår side.   mer informasjon  

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi den beste nettopplevelsen som mulig. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet uten å endre cookie-innstillingene eller ved å klikke på "Godta" tillater du bruken av dem.

Nær