parallax background
INDUSTRIBYGG

Utvidelse av industribygninger (Lovere, Italia)


Inngrepet gjaldt en fullstendig overheving på ca. 4 meter av hele bygningstaket på Lucchini anlegget i Lovere (Italia). Arbeidene involverte først forsterkning av bakkekonstruksjonene som ble utført ved å forstørre fundamentet sokklene; så ble høydepilene belagt med armert betong skreddersydd på de eksisterende elementene.


GENERELL BESKRIVELSE

Vi fortsatte deretter å rive det eksisterende taket og installere det nye platetaket på en stålkonstruksjon. Arbeidene involverte det eksisterende bygget for 230 ml tilsvarende 13 spenn


Inngrepet ble fullført med bygging av nye elementer som er nødvendige for installasjon av det nye anlegget som utvidelse av bygningen med prefabrikert armert betongkonstruksjon, konstruksjon av hydraulisk og elektrisk kabin for transformatorene og realisering av kontroll og kommandoenhet.


parallax background

FINAL PHASES OF THE WORK

The intervention was completed with the construction of new elements necessary for the installation of the new plant such as the extension of the building with prefabricated reinforced concrete structure, construction of the hydraulic and electric cabin for the transformers and the realization of the control and command unit. 
GALLERI

Ring nå
Norsk bokmål

Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler fra vår side.   mer informasjon  

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi den beste nettopplevelsen som mulig. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet uten å endre cookie-innstillingene eller ved å klikke på "Godta" tillater du bruken av dem.

Nær